Welkom bij Bistro Monroe.

Welkom in MONROE!

Welkom bij Bar & Bistro Monroe op het Antwerpse Zuid, als 25ste zaak dé kroon op het werk van onze al even lange horecacarrière. De Gentplaats bevindt zich op de grens van het Oude en het Nieuwe Zuid, wat de inspiratie vormde voor onze food & drinks, maar ook voor het design. In samenwerking met ontwerper Kurt Hereygers van architectenbureau Not Before Ten creëerden we een gezellige zaak waarin een combinatie van klassieke elegantie en moderne eigenwijze elementen terug te vinden zijn.
Gastvrijheid staat centraal en samen met de teams van gastheer Nicolas Janssens, chef Vadim Vesters en hoofd-bartender Yuni Herremans wordt er gezorgd voor een ontspannen sfeer in onze à la carte bistro en relaxte bar.

Iedereen vindt zijn gading in Monroe, of u nu komt voor een goed glas bier, een lekker glas wijn, een vakkundig gemaakte cocktail, een lekker bistrogerecht of een uitgebreide brunch. Genieten schrijf je bij ons in hoofdletters, zowel binnen in onze stijlvolle bar & bistro, als buiten op ons heerlijk ruime terras.

Tot binnenkort, tot Monroe!

Danyelle en Kasper