bistro chef Vadim Vesters

BISTRO

In de keuken van chef Vadim Vesters en zijn team draait alles om kwaliteit en ongedwongen lekker eten. Er wordt gekookt met fijne ingrediënten en met veel respect voor de seizoenen. “Old world elegance” verwijst naar de echte bistroklassiekers uit Frankrijk, Italië en Spanje terwijl de “modern boldness”-gerechten eigenwijzer en lichter zijn.

Die laatsten dragen vaak de signatuur van Vadim’s grote liefde voor de keukens van Italië, Spanje en Japan. Geen bistro zonder lekker barfood en mooie oesterbereidingen. En vergeet vooral niet een plaatsje vrij te houden voor onze heerlijke chocoladesoufflé of één van Vadim’s andere klassieke desserts.

Genieten, toegankelijke gastronomie en gastvrijheid is bij ons in grote letters geschreven en we zijn er maar wat trots op dat Gault Millau ons daarvoor met 12,5/20 beloonde. Lees hier hoe ze hun bezoek aan Monroe ervaarden.

 

Check hier onze bar & menukaarten.