๐ญ๐ผ๐ป๐ฑ๐ฎ๐ด ๐ฏ๐ฒ๐ป ๐ท๐ฒ ๐๐ฎ๐ป๐ฎ๐ณ ๐ญ๐ฎ๐ ๐๐ฒ๐น๐ธ๐ผ๐บ ๐ถ๐ป ๐ผ๐ป๐๐ฒ ๐ฏ๐ถ๐๐๐ฟ๐ผ ๐ฒ๐ป ๐ฏ๐ฎ๐ฟ ๐ผ๐ฝ ๐๐ฒ๐ ๐ญ๐๐ถ๐ฑ. We blijven doorlopend open! Zin in een verfijndere lunch?
In Monroe zijn we gek van oesters! We serveren ze altijd met รฉรฉn of twee artisanale Brusselse SWET hot sauces voor die extra kick! Nog verfijnder? Verwen jezelf dan met een ruime portie (10 gram) verrukkelijke kaviaar. En wil je echt een all-in dan serveren we daar graag nog een glaasje champagne bij!
Reserveer je lunchtafel online of bel ons even op +32 (0)3 248 95 95 >> www.bistromonroe.be/lunch/
๐ญ๐ผ๐ป๐ฑ๐ฎ๐ด ๐ฏ๐ฒ๐ป ๐ท๐ฒ ๐๐ฎ๐ป๐ฎ๐ณ ๐ญ๐ฎ๐ ๐๐ฒ๐น๐ธ๐ผ๐บ ๐ถ๐ป ๐ผ๐ป๐๐ฒ ๐ฏ๐ถ๐๐๐ฟ๐ผ ๐ฒ๐ป ๐ฏ๐ฎ๐ฟ ๐ผ๐ฝ ๐๐ฒ๐ ๐ญ๐๐ถ๐ฑ. We blijven doorlopend open! Zin in een verfijndere lunch?
In Monroe zijn we gek van oesters! We serveren ze altijd met รฉรฉn of twee artisanale Brusselse SWET hot sauces voor die extra kick! Nog verfijnder? Verwen jezelf dan met een ruime portie (10 gram) verrukkelijke kaviaar. En wil je echt een all-in dan serveren we daar graag nog een glaasje champagne bij!
Reserveer je lunchtafel online of bel ons even op +32 (0)3 248 95 95 >> www.bistromonroe.be/lunch/
Ook ons keukenteam laat zich af en toe eens goed verwennen โฆ of verwent zichzelf! Chef Vadim, Christophe en Remon zijn het klopend hart achter de (keuken)schermen. Willen jullie ook eens komen genieten van de โold world eleganceโ met een modern kantje?
Naast het bistromenu bieden onze chefs ook nog bijzonder stukken vlees [lees: entrecotes]. Neem een kijkje in ons aanbod > www.bistromonroe.be/menukaart/ โ ๏ธ Reserveer tijdig (zeker op zaterdag) uw bistrotafel.
Ook ons keukenteam laat zich af en toe eens goed verwennen โฆ of verwent zichzelf! Chef Vadim, Christophe en Remon zijn het klopend hart achter de (keuken)schermen. Willen jullie ook eens komen genieten van de โold world eleganceโ met een modern kantje?
Naast het bistromenu bieden onze chefs ook nog bijzonder stukken vlees [lees: entrecotes]. Neem een kijkje in ons aanbod > www.bistromonroe.be/menukaart/ โ ๏ธ Reserveer tijdig (zeker op zaterdag) uw bistrotafel.
Bij ons in Monroe is ๐๐๐๐ฒ๐น koning te rijk! Maar bovenal zijn we dol op mooie bieren geserveerd uit grote flessen. Dit iconisch bier behoeft geen uitleg. Perfect voor het aperomoment of om bij te genieten na de maaltijd, maar ook in combinatie met tal van gerechten steeds een binnenkopper โฆ en hoe groter de groep, hoe grotere de fles โฆ
Naast een vast assortiment kan je bovendien regelmatig genieten van bieren uit onze geheime โschuifโ. Het gaat hier om unieke bieren die beschikbaar zijn #zolangdevoorraadstrekt
Bij ons in Monroe is ๐๐๐๐ฒ๐น koning te rijk! Maar bovenal zijn we dol op mooie bieren geserveerd uit grote flessen. Dit iconisch bier behoeft geen uitleg. Perfect voor het aperomoment of om bij te genieten na de maaltijd, maar ook in combinatie met tal van gerechten steeds een binnenkopper โฆ en hoe groter de groep, hoe grotere de fles โฆ
Naast een vast assortiment kan je bovendien regelmatig genieten van bieren uit onze geheime โschuifโ. Het gaat hier om unieke bieren die beschikbaar zijn #zolangdevoorraadstrekt
Onze ๐๐ผ๐๐ฒ ๐๐ผ๐ป๐๐ al geproefd? Een heerlijke donut met chocolademousse, een chocolade cremeux en een fantasie van framboos โฆ een dessertfolietje ๐
Reserveer uw bistrotafel en kom genieten in onze gastvrijheid in onze stijlvolle bar & bistro. Reserveren kan online https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Onze ๐๐ผ๐๐ฒ ๐๐ผ๐ป๐๐ al geproefd? Een heerlijke donut met chocolademousse, een chocolade cremeux en een fantasie van framboos โฆ een dessertfolietje ๐
Reserveer uw bistrotafel en kom genieten in onze gastvrijheid in onze stijlvolle bar & bistro. Reserveren kan online https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Zin in een goed stuk vlees? Voor onze carnivoren serveren we in de maand april de lekkerste stukken entrecote: Oostenrijkse Simmental, Argentijnse premium entrecote, rosรฉ kalf entrecote of T-bone van eigen bodem โฆ met salade en huisgemaakte frieten รฉn saus naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maรฎtre dโhรดtel.
Meer informatie รฉn reservatie over deze heerlijke stukken entrecote via onze website ๐ฅฉ www.bistromonroe.be/entrecotes/
Zin in een goed stuk vlees? Voor onze carnivoren serveren we in de maand april de lekkerste stukken entrecote: Oostenrijkse Simmental, Argentijnse premium entrecote, rosรฉ kalf entrecote of T-bone van eigen bodem โฆ met salade en huisgemaakte frieten รฉn saus naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maรฎtre dโhรดtel.
Meer informatie รฉn reservatie over deze heerlijke stukken entrecote via onze website ๐ฅฉ www.bistromonroe.be/entrecotes/
Kom wat cultuur snuiven inโt Nieuw Zuid! Nog tot en met 12 mei stelt de ๐ง๐ถ๐บ ๐๐ฎ๐ป ๐๐ฎ๐ฒ๐ฟ๐ฒ ๐๐ฎ๐น๐น๐ฒ๐ฟ๐ ๐๐ป๐๐๐ฒ๐ฟ๐ฝ๐ฒ๐ป @timvanlaere_tvl het werk van Marcel Dzama voor. Een hedendaagse Canadese kunstenaar en ontwerper die bekend staat om zijn grillige illustraties. "Ik hou ervan als kunst of mythologie gevoel voor humor heeft – ik voel een onmiddellijke betrokkenheid die de tijd overstijgt" zei de kunstenaar.
Ontdek alles over Dzama, op 5 min. wandelafstand van onze bistro & bar. https://www.timvanlaeregallery.com/marcel-dzama
Kom wat cultuur snuiven inโt Nieuw Zuid! Nog tot en met 12 mei stelt de ๐ง๐ถ๐บ ๐๐ฎ๐ป ๐๐ฎ๐ฒ๐ฟ๐ฒ ๐๐ฎ๐น๐น๐ฒ๐ฟ๐ ๐๐ป๐๐๐ฒ๐ฟ๐ฝ๐ฒ๐ป @timvanlaere_tvl het werk van Marcel Dzama voor. Een hedendaagse Canadese kunstenaar en ontwerper die bekend staat om zijn grillige illustraties. "Ik hou ervan als kunst of mythologie gevoel voor humor heeft – ik voel een onmiddellijke betrokkenheid die de tijd overstijgt" zei de kunstenaar.
Ontdek alles over Dzama, op 5 min. wandelafstand van onze bistro & bar. https://www.timvanlaeregallery.com/marcel-dzama
In bistro Monroe houden we van de Bourgondische levensstijl. Eรฉn van onze gerechten is onze ๐ฆ๐ฎ๐๐ฐ๐ถ๐๐๐ฒ ๐๐ผ๐๐ฟ๐บ๐ฎ๐ป๐ฑ๐ฒ: een gebakken dry aged worst die we samen met topslager Hendrik Dierendonck @dierendonck maken. We bakken deze worst van 100% rundvlees in campagneboter en werken af met knoflook en groene peper.
Deze worst wordt geserveerd met gebakken witloof, aardappelmousseline en een kalfsjus โฆ รฉn voor de echte Bourgondiรซrs onder ons voegen we daar nog gebakken eendenlever en verse truffel aan de Saucisse Gourmande toe โฆ ๐๐ฆ ๐๐ฐ๐บ๐ข๐ญ-versie!
Vanmiddag zijn we vanaf 12u doorlopend open voor lunch of een een vroeg diner. Je tafel reserveren kan online ๐ www.bistromonroe.be/reserveren/ of via een telefoontje +32 (0)3 248 95 95
In bistro Monroe houden we van de Bourgondische levensstijl. Eรฉn van onze gerechten is onze ๐ฆ๐ฎ๐๐ฐ๐ถ๐๐๐ฒ ๐๐ผ๐๐ฟ๐บ๐ฎ๐ป๐ฑ๐ฒ: een gebakken dry aged worst die we samen met topslager Hendrik Dierendonck @dierendonck maken. We bakken deze worst van 100% rundvlees in campagneboter en werken af met knoflook en groene peper.
Deze worst wordt geserveerd met gebakken witloof, aardappelmousseline en een kalfsjus โฆ รฉn voor de echte Bourgondiรซrs onder ons voegen we daar nog gebakken eendenlever en verse truffel aan de Saucisse Gourmande toe โฆ ๐๐ฆ ๐๐ฐ๐บ๐ข๐ญ-versie!
Vanmiddag zijn we vanaf 12u doorlopend open voor lunch of een een vroeg diner. Je tafel reserveren kan online ๐ www.bistromonroe.be/reserveren/ of via een telefoontje +32 (0)3 248 95 95