GROEPEN & EVENTS

Wist-je-dat Monroe de ideale plaats is om kleine en grote groepen te ontvangen op het Antwerpse Zuid? We hebben de perfecte plek om een mooie dag te creëren voor jullie lunch, drink of diner. Daarnaast is Monroe met zijn eigenzinnige stijl een fijne partner voor uw events, productpresentaties of het ultieme (personeels)feest. Een grote troef is dat we, naast een mooie ingerichte bistro en bar met zo’n 80 zitplaatsen, ook over een groen, zonovergoten en ruim terras beschikken met dezelfde capaciteit.

Voor walking dinners, recepties en dansfeesten kunnen we tot een 100-tal personen ontvangen. Gastvrijheid wordt bij ons met een hoofdletter geschreven en we zijn er trots op dat we hiervoor door Gault Millau met een score van 13/20 werden beloond. Lees hier over hun ervaring in Bistro Monroe.

We hebben ook nog wat extra troeven voor jullie in petto:

  • Bistro & Bar Monroe is volledig airconditioned.
  • Je kunt je lunch, diner of event gemakkelijk combineren met een bezoek aan de vele musea of kunstgalerijen in de directe omgeving of met een sportieve wandeling over de nieuwe Scheldekaaien en het Zuidpark.
  • Onze locatie is zeer goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en met de auto
  • We beschikken in de directe omgeving over een grote hoeveelheid overdekte parkeerplaatsen.

We hebben alvast een aantal fijne formules voor jullie uitgewerkt met een uitgebreide keuze aan heerlijke food & drinks maar we staan natuurlijk ook ter beschikking om een voorstel op maat uit te werken.

Bel ons gerust even op voor meer informatie op tel. 03 2440140 en vraag naar Danyelle of stuur een mailtje naar groepen@bistromonroe.be