Follow us on Instagram: @bistromonroe

Niet enkel bij @blacksmokeantwerpen wordt er met vuur gespeeld. ๐Ÿ”ฅ

Deze Smokey Mary is een heerlijk gerookte twist op de klassieke Bloody Mary. Met @greygoose vodka in de hoofdrol, deze #cocktail wordt op smaak gebracht met gerookte ancho pepers, een lekje mezcal, kruidig tomatensap en last but not least de Toxic Minds hot sauce van @blacksmokeantwerpen en @swetbxl ๐ŸŒถ๏ธ

#cocktails #smokey #smokedasfuck #blacksmoke

Op zoek naar een geweldige seafood-inspired lunch? Met onze The North Carolina Shrimp & Crab Burger zit je goed.

Home-made burger van kruidige scampi en krab gecombineerd met een mayo van Noordzee krab, trostomaat, krokante sla en Spaanse ui. Geserveerd in een heerlijke brioche bun. Mogelijk met een supplement in ossewit gebakken verse frietjes ๐Ÿ’›

Elke vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij open vanaf 12:00 voor de lunch. Reserveer je tafel nu ๐Ÿ‘‰ https://www.bistromonroe.be/reserveren/

#seafood #lunch #lunchies #brunch #bistromonroe

๐Ÿ“ท: @monkeysatmidnight

Onze suggestie van de week: een heerlijke ouderwetse kotelet met een speklaag zoals het hoort, echter met een special touch van @vadim_vesters โœจ

Vlaams Duroc kotelet, winters champignonsausje met vleugje Remy Martin Cognac, ratte patat en mosterd slaatje.

Nog geen reservatie voor deze week? Waar wacht je op? ๐Ÿ‘‰ https://www.bistromonroe.be/reserveren/

๐Ÿ“ท: @monkeysatmidnight

#suggestie #foodie #bistromonroe #antwerpenzuid

Pulpo a la Gallega is een typische tapa met inktvis uit Galiciรซ. Deze is een echte klassieker op Spaanse feesten, beurzen en festivals. De traditie schrijft voor dat er bij het eten van octopus geen water mag worden gedronken, dus wordt het gerecht meestal geserveerd met jonge rode wijn.

๐Ÿ™ Traaggegaarde octopus uit Galicia. Kort gegrild op onze Bastard BBQ, crรจme van butternut pompoen, ananas salsa, chimichurri en gepofte boekweit.

Ook eens proberen? Reserveer nu ๐Ÿ‘‰ https://www.bistromonroe.be/reserveren/

๐Ÿ“ท: @[17841401632865500:@monkeysatmidnight]

Een kleine teaser van de video die we maakten om jullie mee te kunnen laten genieten van de gastvrijheid die wij hebben mogen ervaren in het zuiden van de USA. Bekijk de volledige video op YouTube #linkinbio

Samen met mijn @blacksmokeantwerpen broeder @jordalthuizen en chef @vadim_vesters maakten we een mooie tour door het Zuiden van de USA. ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ

Voor Monroe gingen we op zoek naar de echte Zuiderse gastvrijheid en bezochten we @makersmark om alles te leren over hun smooth bourbon en sloten we af met een fantastisch diner bij restaurant @audreynashville van sterrenchef en entrepreneur @hseanbrock waar we een kijkje mochten nemen in de keuken.

Samen met de mannen van @mangoestofficial hebben we hier een leuke film van gemaakt die we aanstaande dinsdag de 24ste om 19u op jullie zullen loslaten via onze sociale media. ๐ŸŽฅ

Check it out en ontdek de magie van het gastvrije Zuiden van de USA. ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ

#southernfood #southerncharm @alcobrands_bnlx

Om onze verjaardag al stiekem een klein beetje te vieren bieden wij tijdens de vrijdagslunch zowel morgen als op 27 januari samen met de Belgische @mr.copperhead en @fevertree_be een prachtige signatuur Gin & Tonic aan.

Nog geen lunchplannen voor morgen? Spring dan zeker even binnen ๐Ÿ˜‰

#cocktails #ginandtonic #signaturecocktail #bistromonroe #antwerpenzuid

๐Ÿ“ท: @Monkeys at Midnight

Dit ging snel! Bij deze zijn wij volledig #soldout voor onze verjaardagsbrunch op 22 januari. Alvast bedankt voor de geweldige reactie. Wij kijken er naar uit om jullie in de watten te leggen. ๐Ÿ’›

Kan je er niet bij zijn? Niet getreurd. Tijdens de vrijdagslunch deze en volgende week bieden we iedereen die komt lunchen een prachtige signatuur Gin & Tonic aan van de hand van onze head bartender Yuni, om nog eens extra op onze eerste verjaardag te klinken!

Nu de lente weer even verder weg voelt in vergelijking met vorige week, hebben wij de perfect oplossing: comfort food. Niets beter dan onze nieuwe ultieme burger als suggestie.

De M&M burger, een stevige Black Angus burger mรฉt beenmerg, sla, tomaat en een compote van ajuin & gebakken spekjes. Geserveerd op een heerlijk krokante brioche en afgewerkt met onze eigen licht pikante Magic-Swet-Mayo. ๐Ÿ˜

Maak nu je reservatie voor deze week: https://www.bistromonroe.be/reserveren/

๐Ÿ“ท: @monkeysatmidnight

โš ๏ธ TABLE ALERT โš ๏ธ

Wegens een annulatie hebben wij nog รฉรฉn tafel voor 4 personen beschikbaar voor onze verjaardagslunch extravaganza op zondag 22 januari.

Wil je er graag bij zijn voor deze unieke zondagmiddag? Meer informatie en reserveren kan via de link in onze bio. Wees er snel bij! โœจ

#bistromonroe #tablealert #antwerpenzuid #lunch #oneyear

Yuniโ€™s G&T ๐ŸŒฟ

Tijdens de vrijdagslunch van 20 en 27 januari bieden we jullie samen met de Belgische @mr.copperhead en @fevertree_be een prachtige signatuur Gin & Tonic aan van de hand van onze head bartender Yuni, om nog eens extra op onze eerste verjaardag te klinken!

#cocktails #ginandtonic #signaturecocktail #bistromonroe #antwerpenzuid

๐Ÿ“ท: @monkeysatmidnight

Onze cocktailsuggestie vanaf morgen is de ๐–๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ ๐๐จ๐ฎ๐ซ๐›๐จ๐ง. Een hartverwarmende knipoog naar de klassieke Old Fashioned. Ideaal om uw batterijen weer op te laden na een winterwandeling op het Nieuwe Zuid of als afsluiter van uw diner hier in Bistro Monroe.

Wij zijn perfect bereikbaar met de fiets of met het openbaar vervoer. Indien u met de auto komt, is er in de directe omgeving een ruime keuze aan betalende parkeergelegenheden. Bij de bevestiging van uw reservatie ontvangt u een link die recht geeft op een bijzonder parkeertarief. ๐Ÿ…ฟ๏ธ

Voor de bestuurders onder jullie hebben wij uiteraard alcoholvrije cocktails en andere drankjes beschikbaar.

#cocktails #lunch #bistromonroe #antwerpenzuid

๐Ÿ“ท: @monkeysatmidnight

Op zondag 22 januari vieren wij onze eerste verjaardag. Tussen 12.00u en 16.30u kan je bij ons terecht voor een brunch die je nooit zal vergeten.

Alle informatie in verband met onze verjaardagsbrunch kan je terugvinden via de link in onze bio.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, leggen we jullie extra in de watten op de vrijdagslunch van 20 en 27 januari. Samen met de Belgische @mr.copperhead en @fevertree_be bieden we iedereen die komt lunchen een prachtige signatuur Gin & Tonic aan van de hand van onze head bartender Yuni, want… little touches make all the difference. โœจ

๐Ÿ“ท: @monkeysatmidnight