Onze entrecote-actie zit in zijn laatste week! Reserveer snel uw bistrotrafel en geniet van deze heerlijke stukken vlees:
* ENTRECOTE SIMMENTHAL (300GR): 35,00 * ENTRECOTE ARGENTINIË – DRY AGED (700GR): 42,00/PP * ENTRECOTE VAN ROSÉ KALF (300GR): 36,00 * T-BONE** VAN ROSE KALF (1KG): 49,50/PP
Elk stuk vlees wordt geserveerd met huisgemaakte mayonaise en een fris groen slaatje. Saus naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maître d’hôtel.
Het zijn onze laatste stukken entrecotes. Mis dit niet!
Alle info en reservatie 🥩 www.bistromonroe.be/entrecotes/
Onze entrecote-actie zit in zijn laatste week! Reserveer snel uw bistrotrafel en geniet van deze heerlijke stukken vlees:
* ENTRECOTE SIMMENTHAL (300GR): 35,00 * ENTRECOTE ARGENTINIË – DRY AGED (700GR): 42,00/PP * ENTRECOTE VAN ROSÉ KALF (300GR): 36,00 * T-BONE** VAN ROSE KALF (1KG): 49,50/PP
Elk stuk vlees wordt geserveerd met huisgemaakte mayonaise en een fris groen slaatje. Saus naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maître d’hôtel.
Het zijn onze laatste stukken entrecotes. Mis dit niet!
Alle info en reservatie 🥩 www.bistromonroe.be/entrecotes/
Er valt altijd wel wat cultuur te snuiven op Het Zuid! Op 10 min. wandelafstand ligt het Koninklijk Museum van Schone Kunsten. Elke donderdagavond opent het museum de deuren tot 22u voor iedereen met een museumticket … 𝗞𝗠𝗦𝗞𝗔-𝗟𝗮𝗮𝘁 … een nieuwe traditie. Loop de grootmeesters Peter Paul Rubens, Jan van Eyck, Hans Memling, Antoon Van Dyck en James Ensor tegen het lijf. Hun werken krijgen een extra dimensie bij valavond.
Reserveer alvast je bistrotafel op ’t Zuid https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of bel ons even op +32 (0)3 248 95 95
Er valt altijd wel wat cultuur te snuiven op Het Zuid! Op 10 min. wandelafstand ligt het Koninklijk Museum van Schone Kunsten. Elke donderdagavond opent het museum de deuren tot 22u voor iedereen met een museumticket … 𝗞𝗠𝗦𝗞𝗔-𝗟𝗮𝗮𝘁 … een nieuwe traditie. Loop de grootmeesters Peter Paul Rubens, Jan van Eyck, Hans Memling, Antoon Van Dyck en James Ensor tegen het lijf. Hun werken krijgen een extra dimensie bij valavond.
Reserveer alvast je bistrotafel op ’t Zuid https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of bel ons even op +32 (0)3 248 95 95
𝗭𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟭𝟮𝘂 𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺 𝗶𝗻 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗯𝗶𝘀𝘁𝗿𝗼 𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗿 𝗼𝗽 𝗛𝗲𝘁 𝗭𝘂𝗶𝗱. We blijven doorlopend open! Zin in een verfijndere lunch?
In Monroe zijn we gek van oesters! We serveren ze altijd met één of twee artisanale Brusselse SWET hot sauces voor die extra kick! Nog verfijnder? Verwen jezelf dan met een ruime portie (10 gram) verrukkelijke kaviaar. En wil je echt een all-in dan serveren we daar graag nog een glaasje champagne bij!
Reserveer je lunchtafel online of bel ons even op +32 (0)3 248 95 95 >> www.bistromonroe.be/lunch/
𝗭𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟭𝟮𝘂 𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺 𝗶𝗻 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗯𝗶𝘀𝘁𝗿𝗼 𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗿 𝗼𝗽 𝗛𝗲𝘁 𝗭𝘂𝗶𝗱. We blijven doorlopend open! Zin in een verfijndere lunch?
In Monroe zijn we gek van oesters! We serveren ze altijd met één of twee artisanale Brusselse SWET hot sauces voor die extra kick! Nog verfijnder? Verwen jezelf dan met een ruime portie (10 gram) verrukkelijke kaviaar. En wil je echt een all-in dan serveren we daar graag nog een glaasje champagne bij!
Reserveer je lunchtafel online of bel ons even op +32 (0)3 248 95 95 >> www.bistromonroe.be/lunch/
Ook ons keukenteam laat zich af en toe eens goed verwennen … of verwent zichzelf! Chef Vadim, Christophe en Remon zijn het klopend hart achter de (keuken)schermen. Willen jullie ook eens komen genieten van de “old world elegance” met een modern kantje?
Naast het bistromenu bieden onze chefs ook nog bijzonder stukken vlees [lees: entrecotes]. Neem een kijkje in ons aanbod > www.bistromonroe.be/menukaart/ ⚠️ Reserveer tijdig (zeker op zaterdag) uw bistrotafel.
Ook ons keukenteam laat zich af en toe eens goed verwennen … of verwent zichzelf! Chef Vadim, Christophe en Remon zijn het klopend hart achter de (keuken)schermen. Willen jullie ook eens komen genieten van de “old world elegance” met een modern kantje?
Naast het bistromenu bieden onze chefs ook nog bijzonder stukken vlees [lees: entrecotes]. Neem een kijkje in ons aanbod > www.bistromonroe.be/menukaart/ ⚠️ Reserveer tijdig (zeker op zaterdag) uw bistrotafel.
Bij ons in Monroe is 𝗗𝘂𝘃𝗲𝗹 koning te rijk! Maar bovenal zijn we dol op mooie bieren geserveerd uit grote flessen. Dit iconisch bier behoeft geen uitleg. Perfect voor het aperomoment of om bij te genieten na de maaltijd, maar ook in combinatie met tal van gerechten steeds een binnenkopper … en hoe groter de groep, hoe grotere de fles …
𝐷𝑢𝑣𝑒𝑙 8,5°: 33 𝑐𝑙, 75𝑐𝑙, 150𝑐𝑙, …
Naast een vast assortiment kan je bovendien regelmatig genieten van bieren uit onze geheime “schuif”. Het gaat hier om unieke bieren die beschikbaar zijn #zolangdevoorraadstrekt
Bij ons in Monroe is 𝗗𝘂𝘃𝗲𝗹 koning te rijk! Maar bovenal zijn we dol op mooie bieren geserveerd uit grote flessen. Dit iconisch bier behoeft geen uitleg. Perfect voor het aperomoment of om bij te genieten na de maaltijd, maar ook in combinatie met tal van gerechten steeds een binnenkopper … en hoe groter de groep, hoe grotere de fles …
𝐷𝑢𝑣𝑒𝑙 8,5°: 33 𝑐𝑙, 75𝑐𝑙, 150𝑐𝑙, …
Naast een vast assortiment kan je bovendien regelmatig genieten van bieren uit onze geheime “schuif”. Het gaat hier om unieke bieren die beschikbaar zijn #zolangdevoorraadstrekt
Onze 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝗗𝗼𝗻𝘂𝘁 al geproefd? Een heerlijke donut met chocolademousse, een chocolade cremeux en een fantasie van framboos … een dessertfolietje 😉
Reserveer uw bistrotafel en kom genieten in onze gastvrijheid in onze stijlvolle bar & bistro. Reserveren kan online https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Onze 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝗗𝗼𝗻𝘂𝘁 al geproefd? Een heerlijke donut met chocolademousse, een chocolade cremeux en een fantasie van framboos … een dessertfolietje 😉
Reserveer uw bistrotafel en kom genieten in onze gastvrijheid in onze stijlvolle bar & bistro. Reserveren kan online https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Zin in een goed stuk vlees? Voor onze carnivoren serveren we in de maand april de lekkerste stukken entrecote: Oostenrijkse Simmental, Argentijnse premium entrecote, rosé kalf entrecote of T-bone van eigen bodem … met salade en huisgemaakte frieten én saus naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maître d’hôtel.
Meer informatie én reservatie over deze heerlijke stukken entrecote via onze website 🥩 www.bistromonroe.be/entrecotes/
Zin in een goed stuk vlees? Voor onze carnivoren serveren we in de maand april de lekkerste stukken entrecote: Oostenrijkse Simmental, Argentijnse premium entrecote, rosé kalf entrecote of T-bone van eigen bodem … met salade en huisgemaakte frieten én saus naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maître d’hôtel.
Meer informatie én reservatie over deze heerlijke stukken entrecote via onze website 🥩 www.bistromonroe.be/entrecotes/