Bij ons in Monroe is ๐๐๐๐ฒ๐น koning te rijk! Maar bovenal zijn we dol op mooie bieren geserveerd uit grote flessen. Dit iconisch bier behoeft geen uitleg. Perfect voor het aperomoment of om bij te genieten na de maaltijd, maar ook in combinatie met tal van gerechten steeds een binnenkopper โฆ en hoe groter de groep, hoe grotere de fles โฆ
Naast een vast assortiment kan je bovendien regelmatig genieten van bieren uit onze geheime โschuifโ. Het gaat hier om unieke bieren die beschikbaar zijn #zolangdevoorraadstrekt
Bij ons in Monroe is ๐๐๐๐ฒ๐น koning te rijk! Maar bovenal zijn we dol op mooie bieren geserveerd uit grote flessen. Dit iconisch bier behoeft geen uitleg. Perfect voor het aperomoment of om bij te genieten na de maaltijd, maar ook in combinatie met tal van gerechten steeds een binnenkopper โฆ en hoe groter de groep, hoe grotere de fles โฆ
Naast een vast assortiment kan je bovendien regelmatig genieten van bieren uit onze geheime โschuifโ. Het gaat hier om unieke bieren die beschikbaar zijn #zolangdevoorraadstrekt
Onze ๐๐ผ๐๐ฒ ๐๐ผ๐ป๐๐ al geproefd? Een heerlijke donut met chocolademousse, een chocolade cremeux en een fantasie van framboos โฆ een dessertfolietje ๐
Reserveer uw bistrotafel en kom genieten in onze gastvrijheid in onze stijlvolle bar & bistro. Reserveren kan online https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Onze ๐๐ผ๐๐ฒ ๐๐ผ๐ป๐๐ al geproefd? Een heerlijke donut met chocolademousse, een chocolade cremeux en een fantasie van framboos โฆ een dessertfolietje ๐
Reserveer uw bistrotafel en kom genieten in onze gastvrijheid in onze stijlvolle bar & bistro. Reserveren kan online https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Zin in een goed stuk vlees? Voor onze carnivoren serveren we in de maand april de lekkerste stukken entrecote: Oostenrijkse Simmental, Argentijnse premium entrecote, rosรฉ kalf entrecote of T-bone van eigen bodem โฆ met salade en huisgemaakte frieten รฉn saus naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maรฎtre dโhรดtel.
Meer informatie รฉn reservatie over deze heerlijke stukken entrecote via onze website ๐ฅฉ www.bistromonroe.be/entrecotes/
Zin in een goed stuk vlees? Voor onze carnivoren serveren we in de maand april de lekkerste stukken entrecote: Oostenrijkse Simmental, Argentijnse premium entrecote, rosรฉ kalf entrecote of T-bone van eigen bodem โฆ met salade en huisgemaakte frieten รฉn saus naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maรฎtre dโhรดtel.
Meer informatie รฉn reservatie over deze heerlijke stukken entrecote via onze website ๐ฅฉ www.bistromonroe.be/entrecotes/
Kom wat cultuur snuiven inโt Nieuw Zuid! Nog tot en met 12 mei stelt de ๐ง๐ถ๐บ ๐๐ฎ๐ป ๐๐ฎ๐ฒ๐ฟ๐ฒ ๐๐ฎ๐น๐น๐ฒ๐ฟ๐ ๐๐ป๐๐๐ฒ๐ฟ๐ฝ๐ฒ๐ป @timvanlaere_tvl het werk van Marcel Dzama voor. Een hedendaagse Canadese kunstenaar en ontwerper die bekend staat om zijn grillige illustraties. "Ik hou ervan als kunst of mythologie gevoel voor humor heeft – ik voel een onmiddellijke betrokkenheid die de tijd overstijgt" zei de kunstenaar.
Ontdek alles over Dzama, op 5 min. wandelafstand van onze bistro & bar. https://www.timvanlaeregallery.com/marcel-dzama
Kom wat cultuur snuiven inโt Nieuw Zuid! Nog tot en met 12 mei stelt de ๐ง๐ถ๐บ ๐๐ฎ๐ป ๐๐ฎ๐ฒ๐ฟ๐ฒ ๐๐ฎ๐น๐น๐ฒ๐ฟ๐ ๐๐ป๐๐๐ฒ๐ฟ๐ฝ๐ฒ๐ป @timvanlaere_tvl het werk van Marcel Dzama voor. Een hedendaagse Canadese kunstenaar en ontwerper die bekend staat om zijn grillige illustraties. "Ik hou ervan als kunst of mythologie gevoel voor humor heeft – ik voel een onmiddellijke betrokkenheid die de tijd overstijgt" zei de kunstenaar.
Ontdek alles over Dzama, op 5 min. wandelafstand van onze bistro & bar. https://www.timvanlaeregallery.com/marcel-dzama
In bistro Monroe houden we van de Bourgondische levensstijl. Eรฉn van onze gerechten is onze ๐ฆ๐ฎ๐๐ฐ๐ถ๐๐๐ฒ ๐๐ผ๐๐ฟ๐บ๐ฎ๐ป๐ฑ๐ฒ: een gebakken dry aged worst die we samen met topslager Hendrik Dierendonck @dierendonck maken. We bakken deze worst van 100% rundvlees in campagneboter en werken af met knoflook en groene peper.
Deze worst wordt geserveerd met gebakken witloof, aardappelmousseline en een kalfsjus โฆ รฉn voor de echte Bourgondiรซrs onder ons voegen we daar nog gebakken eendenlever en verse truffel aan de Saucisse Gourmande toe โฆ ๐๐ฆ ๐๐ฐ๐บ๐ข๐ญ-versie!
Vanmiddag zijn we vanaf 12u doorlopend open voor lunch of een een vroeg diner. Je tafel reserveren kan online ๐ www.bistromonroe.be/reserveren/ of via een telefoontje +32 (0)3 248 95 95
In bistro Monroe houden we van de Bourgondische levensstijl. Eรฉn van onze gerechten is onze ๐ฆ๐ฎ๐๐ฐ๐ถ๐๐๐ฒ ๐๐ผ๐๐ฟ๐บ๐ฎ๐ป๐ฑ๐ฒ: een gebakken dry aged worst die we samen met topslager Hendrik Dierendonck @dierendonck maken. We bakken deze worst van 100% rundvlees in campagneboter en werken af met knoflook en groene peper.
Deze worst wordt geserveerd met gebakken witloof, aardappelmousseline en een kalfsjus โฆ รฉn voor de echte Bourgondiรซrs onder ons voegen we daar nog gebakken eendenlever en verse truffel aan de Saucisse Gourmande toe โฆ ๐๐ฆ ๐๐ฐ๐บ๐ข๐ญ-versie!
Vanmiddag zijn we vanaf 12u doorlopend open voor lunch of een een vroeg diner. Je tafel reserveren kan online ๐ www.bistromonroe.be/reserveren/ of via een telefoontje +32 (0)3 248 95 95
Bij onze april-entrecotes serveren we een aantal mooie rode wijnen. Deze zijn verkrijgbaar per karaf of per glas. Gastheer Nicolas Janssens stelt ze graag even voor:
๐๐น ๐ฅ๐ฎ๐ป๐ฑ๐ฎ๐ด๐ถ๐ผ, ๐ง๐ฒ๐ป๐๐๐ฎ ๐ฑ๐ถ ๐๐ฎ๐ฟ๐น๐ฒ๐ผ๐ป๐ฒ ๐๐ฎ๐ฏ๐ฒ๐ฟ๐ป๐ฒ๐ ๐๐ฟ๐ฎ๐ป๐ฐ, ๐ ๐ฒ๐ฟ๐น๐ผ๐ | ๐ง๐ผ๐๐ฐ๐ฎ๐ป๐ฒ Mooi en kruidig, elegant, vers donker fruit. Deze wijn is een schoolvoorbeeld van hoe een goede Chianti Classico hoort te zijn. De bijzonder getalenteerde wijnmaker Sean OโCallaghan wist vriend en vijand te verbazen met een ongeziene, zรฉรฉr edele stijl van Chianti Classico die onmiddellijk hoge scores oogstte. Hij combineerde een nieuwe stijl van wijn maken met oude wijnstokken, zoals we het bij Bistro Monroe ook graag zien. Blending the Old with the New!
๐๐ฎ๐ป ๐๐น๐ฎ๐ ๐.๐ข. ๐๐ฎ๐ฟ๐ถ๐ปฬ๐ฒ๐ป๐ฎ, ๐ฆ๐๐ฟ๐ฎ๐ต, ๐๐ฎ๐ฟ๐ป๐ฎ๐ฐ๐ต๐ฎ | ๐ ๐ผ๐ป๐๐๐ฎ๐ป๐ Deze schitterende wijn trekt op alle vlakken de aandacht: diep donker robijnrood, een opstuivend boeket van bramen en rijpe cassis vergezeld van een frisse kruidigheid en wat melkchocolade. Meteen een krachtige smaakaanzet gevolgd door sappig donker fruit. Aangename, frisse zuren met zachte tannines houden deze prachtige wijn in balans.
Ons volledig assortiment wijnen via link in bio of via onze website https://www.bistromonroe.be/menukaart/
Wij zijn wel bijna volgeboekt! De allerlaatste tafeltjes. Geef me een seintje +32 (0)3 248 95 95 en ik zie wat ik nog voor jullie kan doen.
Bij onze april-entrecotes serveren we een aantal mooie rode wijnen. Deze zijn verkrijgbaar per karaf of per glas. Gastheer Nicolas Janssens stelt ze graag even voor:
๐๐น ๐ฅ๐ฎ๐ป๐ฑ๐ฎ๐ด๐ถ๐ผ, ๐ง๐ฒ๐ป๐๐๐ฎ ๐ฑ๐ถ ๐๐ฎ๐ฟ๐น๐ฒ๐ผ๐ป๐ฒ ๐๐ฎ๐ฏ๐ฒ๐ฟ๐ป๐ฒ๐ ๐๐ฟ๐ฎ๐ป๐ฐ, ๐ ๐ฒ๐ฟ๐น๐ผ๐ | ๐ง๐ผ๐๐ฐ๐ฎ๐ป๐ฒ Mooi en kruidig, elegant, vers donker fruit. Deze wijn is een schoolvoorbeeld van hoe een goede Chianti Classico hoort te zijn. De bijzonder getalenteerde wijnmaker Sean OโCallaghan wist vriend en vijand te verbazen met een ongeziene, zรฉรฉr edele stijl van Chianti Classico die onmiddellijk hoge scores oogstte. Hij combineerde een nieuwe stijl van wijn maken met oude wijnstokken, zoals we het bij Bistro Monroe ook graag zien. Blending the Old with the New!
๐๐ฎ๐ป ๐๐น๐ฎ๐ ๐.๐ข. ๐๐ฎ๐ฟ๐ถ๐ปฬ๐ฒ๐ป๐ฎ, ๐ฆ๐๐ฟ๐ฎ๐ต, ๐๐ฎ๐ฟ๐ป๐ฎ๐ฐ๐ต๐ฎ | ๐ ๐ผ๐ป๐๐๐ฎ๐ป๐ Deze schitterende wijn trekt op alle vlakken de aandacht: diep donker robijnrood, een opstuivend boeket van bramen en rijpe cassis vergezeld van een frisse kruidigheid en wat melkchocolade. Meteen een krachtige smaakaanzet gevolgd door sappig donker fruit. Aangename, frisse zuren met zachte tannines houden deze prachtige wijn in balans.
Ons volledig assortiment wijnen via link in bio of via onze website https://www.bistromonroe.be/menukaart/
Wij zijn wel bijna volgeboekt! De allerlaatste tafeltjes. Geef me een seintje +32 (0)3 248 95 95 en ik zie wat ik nog voor jullie kan doen.
Het is weekend en je voelt die eerste warmere dagen! Ook wij zetten ons terras dan open voor een apero of barhapjes (17u). We klinken op de zomer en het weekend ๐ฅ
Reserveer alvast je tafel of geeft ons een seintje +32 (0)3 248 95 95 https://www.bistromonroe.be/reserveren/
Het is weekend en je voelt die eerste warmere dagen! Ook wij zetten ons terras dan open voor een apero of barhapjes (17u). We klinken op de zomer en het weekend ๐ฅ
Reserveer alvast je tafel of geeft ons een seintje +32 (0)3 248 95 95 https://www.bistromonroe.be/reserveren/