Vanaf morgen op uw bord: ๐๐ผ๐ป๐ถ๐ป๐ด๐ ๐๐ฎ๐ฟ๐ฏ๐ผ๐: verse moot tarbot, mousseline met kokkels, Zeeuwse mosselen, grijze garnaal, boter puree, gestoofde lamsoren en sauce vierge.
Bij Monroe houden we van echt vakmanschap! Ons team bestaat uit doe-het-zelvers pur sang die maar wat graag met de beste ingrediรซnten werken om de lekkerste gerechten te serveren. Of het nu gaat over eigengemaakte patรฉes, versgemaakte Thai fish cakes, zelf gedraaid vanille-ijs voor onze klassieke dame blanche, de prachtige Baskische burned cheesecake, onze signature chocoladesoufflรฉ of over onze publieksfavoriet: de kaaskroket (uiteraard!), ons keukenteam onder leiding van "tarbotkoningโ Vadim Vesters zorgt er met zijn virtuositeit voor om dag in dag uit pure en eerlijke smaken in jullie bord te brengen.
Reserveer je tafel online ๐ www.bistromonroe.be
Vanaf morgen op uw bord: ๐๐ผ๐ป๐ถ๐ป๐ด๐ ๐๐ฎ๐ฟ๐ฏ๐ผ๐: verse moot tarbot, mousseline met kokkels, Zeeuwse mosselen, grijze garnaal, boter puree, gestoofde lamsoren en sauce vierge.
Bij Monroe houden we van echt vakmanschap! Ons team bestaat uit doe-het-zelvers pur sang die maar wat graag met de beste ingrediรซnten werken om de lekkerste gerechten te serveren. Of het nu gaat over eigengemaakte patรฉes, versgemaakte Thai fish cakes, zelf gedraaid vanille-ijs voor onze klassieke dame blanche, de prachtige Baskische burned cheesecake, onze signature chocoladesoufflรฉ of over onze publieksfavoriet: de kaaskroket (uiteraard!), ons keukenteam onder leiding van "tarbotkoningโ Vadim Vesters zorgt er met zijn virtuositeit voor om dag in dag uit pure en eerlijke smaken in jullie bord te brengen.
Reserveer je tafel online ๐ www.bistromonroe.be
Eรฉn van onze klassieke desserts โฆ onze ๐๐ฎ๐บ๐ฒ ๐๐น๐ฎ๐ป๐ฐ๐ต๐ฒ: huisgemaakt vanille-ijs met Madagascar vanille, klassieke tuile, Callebaut chocoladesaus, verse slagroom. Om vingers en duimen bij af te likken!
Ons volledig aanbod via onze website ๐จwww.bistromonroe.be/menukaart/
Eรฉn van onze klassieke desserts โฆ onze ๐๐ฎ๐บ๐ฒ ๐๐น๐ฎ๐ป๐ฐ๐ต๐ฒ: huisgemaakt vanille-ijs met Madagascar vanille, klassieke tuile, Callebaut chocoladesaus, verse slagroom. Om vingers en duimen bij af te likken!
Ons volledig aanbod via onze website ๐จwww.bistromonroe.be/menukaart/
Onze chefs bereiden heerlijk ๐ด๐ฎ๐ฟ๐ป๐ฎ๐ฎ๐น๐ธ๐ฟ๐ผ๐ธ๐ฒ๐๐๐ฒ๐ป voor als โsuggestieโ voor deze week: een heerlijk trio van huisgemaakte garnaalkroketten, klassiek geserveerd met gefrituurde peterselie en citroen. Gesmaakt en goedgekeurd!
Reserveren kan online www.bistromonroe.be of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Onze chefs bereiden heerlijk ๐ด๐ฎ๐ฟ๐ป๐ฎ๐ฎ๐น๐ธ๐ฟ๐ผ๐ธ๐ฒ๐๐๐ฒ๐ป voor als โsuggestieโ voor deze week: een heerlijk trio van huisgemaakte garnaalkroketten, klassiek geserveerd met gefrituurde peterselie en citroen. Gesmaakt en goedgekeurd!
Reserveren kan online www.bistromonroe.be of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Dit weekend vieren we samen met jullie het โ๐๐ฒ๐ฒ๐ธ๐ฒ๐ป๐ฑ ๐๐ฎ๐ป ๐ฑ๐ฒ ๐ธ๐น๐ฎ๐ป๐โ in Monroe. Want eerlijk is eerlijk โฆ we hebben veel aan jullie te danken! Dankzij jullie talrijke bezoeken en fijne recensies is Monroe ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle bistro op het Antwerpse Zuid. Buiten onze heerlijke gerechten, drinks en de daarbij behorende fijne service verrassen we jullie dit weekend dan ook nog extra met een toffe attentie van de schrijver van de internationale bestseller โ๐ป๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐*๐๐!โ Merci aan iedereen die Monroe mee heeft helpen groeien, we zien jullie graag op 5 en 6 oktober!
Reserveren kan online www.bistromonroe.be of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Dit weekend vieren we samen met jullie het โ๐๐ฒ๐ฒ๐ธ๐ฒ๐ป๐ฑ ๐๐ฎ๐ป ๐ฑ๐ฒ ๐ธ๐น๐ฎ๐ป๐โ in Monroe. Want eerlijk is eerlijk โฆ we hebben veel aan jullie te danken! Dankzij jullie talrijke bezoeken en fijne recensies is Monroe ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle bistro op het Antwerpse Zuid. Buiten onze heerlijke gerechten, drinks en de daarbij behorende fijne service verrassen we jullie dit weekend dan ook nog extra met een toffe attentie van de schrijver van de internationale bestseller โ๐ป๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐*๐๐!โ Merci aan iedereen die Monroe mee heeft helpen groeien, we zien jullie graag op 5 en 6 oktober!
Reserveren kan online www.bistromonroe.be of telefonisch +32 (0)3 248 95 95
Heel het weekend zijn we doorlopend open voor ๐น๐๐ป๐ฐ๐ต ๐๐ฎ๐ป๐ฎ๐ณ ๐ญ๐ฎ๐. en er zijn nog een aantal tafels beschikbaar. Voor diner zijn we al volgeboekt. Voor onze lunch is onze hele menukaart beschikbaar!
Reserveer uw lunchtafel online www.bistromonroe.be Of bel ons even op +32 (0)3 248 95 95
Heel het weekend zijn we doorlopend open voor ๐น๐๐ป๐ฐ๐ต ๐๐ฎ๐ป๐ฎ๐ณ ๐ญ๐ฎ๐. en er zijn nog een aantal tafels beschikbaar. Voor diner zijn we al volgeboekt. Voor onze lunch is onze hele menukaart beschikbaar!
Reserveer uw lunchtafel online www.bistromonroe.be Of bel ons even op +32 (0)3 248 95 95
In onze bar prijkt een goddelijke drank. Onze ๐ก๐ถ๐ฐ๐ผ๐น๐ฎ๐ ๐๐ฒ๐๐ถ๐น๐น๐ฎ๐๐๐ฒ ๐๐น๐ฎ๐ป๐ฐ ๐ฑ๐ฒ ๐๐น๐ฎ๐ป๐ฐ๐ ๐ ๐ถ๐น๐น๐ฒฬ๐๐ถ๐บ๐ฒ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ด. Een huischampagne om U tegen te zeggen! Deze champagne is een absoluut topaperitief maar tegelijkertijd ook de beste vriend van onze oesters, coquilles en andere zeevruchten. 90/100 in Decanter Magazine – 100% chardonnay
Ons volledig aanbod aan bubbels en champagne vind je terug in onze barkaart ๐พ๐ฅ www.bistromonroe.be/menukaart/
Laat het buiten maar herfst worden, aan onze tafel schijnt de zon! Geniet van het weekend!
In onze bar prijkt een goddelijke drank. Onze ๐ก๐ถ๐ฐ๐ผ๐น๐ฎ๐ ๐๐ฒ๐๐ถ๐น๐น๐ฎ๐๐๐ฒ ๐๐น๐ฎ๐ป๐ฐ ๐ฑ๐ฒ ๐๐น๐ฎ๐ป๐ฐ๐ ๐ ๐ถ๐น๐น๐ฒฬ๐๐ถ๐บ๐ฒ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ด. Een huischampagne om U tegen te zeggen! Deze champagne is een absoluut topaperitief maar tegelijkertijd ook de beste vriend van onze oesters, coquilles en andere zeevruchten. 90/100 in Decanter Magazine – 100% chardonnay
Ons volledig aanbod aan bubbels en champagne vind je terug in onze barkaart ๐พ๐ฅ www.bistromonroe.be/menukaart/
Laat het buiten maar herfst worden, aan onze tafel schijnt de zon! Geniet van het weekend!
Vandaag is Bar & Bistro Monroe afgehuurd voor een private event. Ben jij ook op zoek naar de ideale locatie voor een private party of b2b event neem dan contact op met Danyelle via ๐ด๐ฟ๐ผ๐ฒ๐ฝ๐ฒ๐ป@๐ฏ๐ถ๐๐๐ฟ๐ผ๐บ๐ผ๐ป๐ฟ๐ผ๐ฒ.๐ฏ๐ฒ
Op onze website lees u wat onze troeven zijn en staan er alvast een aantal fijne formules ๐ www.bistromonroe.be/groepen-en-events-in-bar-en-bistro-monroe/
Vandaag is Bar & Bistro Monroe afgehuurd voor een private event. Ben jij ook op zoek naar de ideale locatie voor een private party of b2b event neem dan contact op met Danyelle via ๐ด๐ฟ๐ผ๐ฒ๐ฝ๐ฒ๐ป@๐ฏ๐ถ๐๐๐ฟ๐ผ๐บ๐ผ๐ป๐ฟ๐ผ๐ฒ.๐ฏ๐ฒ
Op onze website lees u wat onze troeven zijn en staan er alvast een aantal fijne formules ๐ www.bistromonroe.be/groepen-en-events-in-bar-en-bistro-monroe/
Onze ๐๐ถ๐ป๐ถ๐ป๐ด ๐๐ถ๐๐ต ๐๐ต๐ฒ ๐ฆ๐๐ฎ๐ฟ๐-๐บ๐ฒ๐ป๐ gaat zijn laatste week in! Geniet nog een laatste keer van dit 3-gangenmenu voor โฌ 59 p.p. (inclusief aperitief en amuses). Als afsluiter geniet je Citrus-mandarijn delight: een zalig fris citrus dessert met citroen-yuzu crรจme, cookie crumble, mandarijnsorbet, krokante meringue en zachte muntolie. Mis dit niet!
Het volledige menu en de informatie voor reservatie via https://www.bistromonroe.be/dining-with-the-stars/
Onze ๐๐ถ๐ป๐ถ๐ป๐ด ๐๐ถ๐๐ต ๐๐ต๐ฒ ๐ฆ๐๐ฎ๐ฟ๐-๐บ๐ฒ๐ป๐ gaat zijn laatste week in! Geniet nog een laatste keer van dit 3-gangenmenu voor โฌ 59 p.p. (inclusief aperitief en amuses). Als afsluiter geniet je Citrus-mandarijn delight: een zalig fris citrus dessert met citroen-yuzu crรจme, cookie crumble, mandarijnsorbet, krokante meringue en zachte muntolie. Mis dit niet!
Het volledige menu en de informatie voor reservatie via https://www.bistromonroe.be/dining-with-the-stars/