Meet my Golden team! Ikzelf (General manager Nicolas Janssens) werkt elke dag samen met dit topteam!
Chef Vadim Vesters, sous chef Christoph Scheerlinck en Remon Bouwmeester geven het beste van zichzelf in de keuken. Barmanager Yuni Herremans en bartender Axel D`Heur stellen voor jullie de beste cocktails samen! Kom hun gerechten en drankjes een keer proeven in onze bistro, aan de bar of op ons terras.
Elke dag (maar niet op maandag en dinsdag) werken ze met passie in de keuken, achter de bar of in de zaal om jullie een bijzondere eetervaring te bezorgen. En ikzelf zet aan tafel de puntjes op de i! Zoekt u een bijzondere wijn, zin in een bijzonder drankje? Stel gerust uw culinaire wens ๐ชโจ
Trots dat ik ben! Heel trots op mijn Golden team ๐๐ป
Meet my Golden team! Ikzelf (General manager Nicolas Janssens) werkt elke dag samen met dit topteam!
Chef Vadim Vesters, sous chef Christoph Scheerlinck en Remon Bouwmeester geven het beste van zichzelf in de keuken. Barmanager Yuni Herremans en bartender Axel D`Heur stellen voor jullie de beste cocktails samen! Kom hun gerechten en drankjes een keer proeven in onze bistro, aan de bar of op ons terras.
Elke dag (maar niet op maandag en dinsdag) werken ze met passie in de keuken, achter de bar of in de zaal om jullie een bijzondere eetervaring te bezorgen. En ikzelf zet aan tafel de puntjes op de i! Zoekt u een bijzondere wijn, zin in een bijzonder drankje? Stel gerust uw culinaire wens ๐ชโจ
Trots dat ik ben! Heel trots op mijn Golden team ๐๐ป
Op onze menukaart staan een aantal mooie bistro classics. Onze ๐บ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ โ๐ด๐๐๐๐๐โ is er รฉรฉn van: een handgesneden steak tartaar van West-Vlaams rood aangemaakt met beurre noisette, sumac, dragonmayo en afgewerkt met tuinkers.
Ontdek ons volledig aanbod op onze menukaart https://www.bistromonroe.be/menukaart/
PS. Zondag is onze bar & bistro open vanaf 12u en bij goed weer openen we ook ons terras.
Op onze menukaart staan een aantal mooie bistro classics. Onze ๐บ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ โ๐ด๐๐๐๐๐โ is er รฉรฉn van: een handgesneden steak tartaar van West-Vlaams rood aangemaakt met beurre noisette, sumac, dragonmayo en afgewerkt met tuinkers.
Ontdek ons volledig aanbod op onze menukaart https://www.bistromonroe.be/menukaart/
PS. Zondag is onze bar & bistro open vanaf 12u en bij goed weer openen we ook ons terras.
Welkom in bar & bistro Monroe! Neem plaats op ons terras (al dan niet onder een grote parasol), in onze bistro of aan de bar! We are ready to rumble ๐๐น
Welkom in bar & bistro Monroe! Neem plaats op ons terras (al dan niet onder een grote parasol), in onze bistro of aan de bar! We are ready to rumble ๐๐น
Bedankt @thomasdiepersloot van @restaurantfinefleur voor de vermelding in jouw artikel van De Morgen! Je bent รฉรฉn van de fijnste sterrenchefs in Antwerpen! We wensen je veel succes op de weg naar jouw tweede Michelin ster!
We zijn apetrots om tussen dit lijstje van toppers te staan. @labottegenk en @restaurantinvincible behoren trouwens tot de favoriete restaurants van @kasperstuart – eigenaar van de tasTE-restaurant groep – en Chef @vadim_vesters, Executive Head Chef van dezelfde groep. Mooi artikel Femke Vandevelde! ๐
Bedankt @thomasdiepersloot van @restaurantfinefleur voor de vermelding in jouw artikel van De Morgen! Je bent รฉรฉn van de fijnste sterrenchefs in Antwerpen! We wensen je veel succes op de weg naar jouw tweede Michelin ster!
We zijn apetrots om tussen dit lijstje van toppers te staan. @labottegenk en @restaurantinvincible behoren trouwens tot de favoriete restaurants van @kasperstuart – eigenaar van de tasTE-restaurant groep – en Chef @vadim_vesters, Executive Head Chef van dezelfde groep. Mooi artikel Femke Vandevelde! ๐
! Woensdag 1 mei – Dag van de Arbeid – is Bar & Bistro Monroe geopend (17u). Ook ons terras zal geopend zijn, indien het weer het toelaat ๐ Je vindt ons op de Gentplaats 1, Antwerpen (Zuid), op de grens van Nieuw Zuid en het vernieuwde Zuidpark.
Trakteer jezelf op een heerlijk feestelijke maaltijd of kom gewoon een frisse pint drinken op ons terras of aan onze bar.
Je kan je tafel alvast online reserveren https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of geef ons een telefoontje op +32 (0)3 248 95 95
! Woensdag 1 mei – Dag van de Arbeid – is Bar & Bistro Monroe geopend (17u). Ook ons terras zal geopend zijn, indien het weer het toelaat ๐ Je vindt ons op de Gentplaats 1, Antwerpen (Zuid), op de grens van Nieuw Zuid en het vernieuwde Zuidpark.
Trakteer jezelf op een heerlijk feestelijke maaltijd of kom gewoon een frisse pint drinken op ons terras of aan onze bar.
Je kan je tafel alvast online reserveren https://www.bistromonroe.be/reserveren/ of geef ons een telefoontje op +32 (0)3 248 95 95
๐ญ๐ผ๐ป๐ฑ๐ฎ๐ด ๐ถ๐ ๐ฏ๐ถ๐๐๐ฟ๐ผ & ๐ฏ๐ฎ๐ฟ ๐ ๐ผ๐ป๐ฟ๐ผ๐ฒ ๐ผ๐ฝ๐ฒ๐ป ๐๐ผ๐ผ๐ฟ ๐น๐๐ป๐ฐ๐ต (๐ญ๐ฎ๐)! Een gezellige tรชte-ร -tรชte, een leuk etentje met de familie of vrienden? Wij zijn gelegen aan het nieuwe Zuidpark ๐Gentplaats 1, Antwerpen. En als je parkeert in Parking Steendok geniet je (bij reservatie) van een bijzonder parkeertarief โฆ lees er alles over ๐ www.bistromonroe.be/contact/ > parkeren.
๐ญ๐ผ๐ป๐ฑ๐ฎ๐ด ๐ถ๐ ๐ฏ๐ถ๐๐๐ฟ๐ผ & ๐ฏ๐ฎ๐ฟ ๐ ๐ผ๐ป๐ฟ๐ผ๐ฒ ๐ผ๐ฝ๐ฒ๐ป ๐๐ผ๐ผ๐ฟ ๐น๐๐ป๐ฐ๐ต (๐ญ๐ฎ๐)! Een gezellige tรชte-ร -tรชte, een leuk etentje met de familie of vrienden? Wij zijn gelegen aan het nieuwe Zuidpark ๐Gentplaats 1, Antwerpen. En als je parkeert in Parking Steendok geniet je (bij reservatie) van een bijzonder parkeertarief โฆ lees er alles over ๐ www.bistromonroe.be/contact/ > parkeren.
Verschillende entrecotes (geserveerd met frieten en salades) worden nog een laatste week op onze Bastard BBQ gegrild. Het topstuk is deze T-bone van roze kalf (1 kg). Luc De Laet van The Butcherโs Store selecteerde voor ons deze prachtige rosรฉ kalfs T-bone van Belgische afkomst. Dit stuk is geschikt voor 2 personen.
De stukken vlees worden geserveerd met in ossewit gebakken verse frietjes, huisgemaakte mayonaise en een fris groen slaatje. 2 sauzen naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maรฎtre dโhรดtel. Alle info en reservatie >> https://www.bistromonroe.be/entrecotes/
PS. Reserveer uw bistrotafel voor het weekend bij voorkeur online, dan ben je zeker dat je plaats hebt
Verschillende entrecotes (geserveerd met frieten en salades) worden nog een laatste week op onze Bastard BBQ gegrild. Het topstuk is deze T-bone van roze kalf (1 kg). Luc De Laet van The Butcherโs Store selecteerde voor ons deze prachtige rosรฉ kalfs T-bone van Belgische afkomst. Dit stuk is geschikt voor 2 personen.
De stukken vlees worden geserveerd met in ossewit gebakken verse frietjes, huisgemaakte mayonaise en een fris groen slaatje. 2 sauzen naar keuze: bearnaise, peperroomsaus of beurre maรฎtre dโhรดtel. Alle info en reservatie >> https://www.bistromonroe.be/entrecotes/
PS. Reserveer uw bistrotafel voor het weekend bij voorkeur online, dan ben je zeker dat je plaats hebt
In onze barkaart staan er ook cocktails met een laag alcoholgehalte, de soft cocktailsโ. Maak kennis met ๐ธ๐๐๐๐ ๐ฌ๐๐๐๐๐๐๐๐.
Een klassieker uit 1934, op basis van de Franse kruidenlikeur DOM Bรฉnรฉdictine. Licht kruidig en fris. ๐๐๐๐ก๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐ฃ๐ ๐ด๐๐๐๐๐ก๐ ๐ฃ๐๐๐๐๐ข๐กโ, ๐ท๐๐ ๐ต๐ฬ๐๐ฬ๐๐๐๐ก๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐.
Meer cocktails vind je in onze barkaart https://www.bistromonroe.be/menukaart/
In onze barkaart staan er ook cocktails met een laag alcoholgehalte, de soft cocktailsโ. Maak kennis met ๐ธ๐๐๐๐ ๐ฌ๐๐๐๐๐๐๐๐.
Een klassieker uit 1934, op basis van de Franse kruidenlikeur DOM Bรฉnรฉdictine. Licht kruidig en fris. ๐๐๐๐ก๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐ฃ๐ ๐ด๐๐๐๐๐ก๐ ๐ฃ๐๐๐๐๐ข๐กโ, ๐ท๐๐ ๐ต๐ฬ๐๐ฬ๐๐๐๐ก๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐.
Meer cocktails vind je in onze barkaart https://www.bistromonroe.be/menukaart/