Restaurantweek Deluxe
Een maand lang dineren tegen een zachte prijs!
3-gangenmenu voor € 69 p.p. inclusief champagne en amuses als aperitief
APERITIEF
Nicolas Feuillatte Blanc de Blancs Millésime 2018
Voor de Restaurant Deluxe week serveren we jullie om te starten onze nieuwe favoriete champagne van Monroe.
Deze zalige gouden Blanc de Blancs champagne is niet alleen gemaakt van 100% Chardonnay druiven
maar is bovendien ook nog eens een hele mooie en speciale jaargang.
We leggen jullie maar wat graag in de watten!
Een absoluut top aperitief dat we bovendien serveren met twee zalige amuses.
AMUSE
Huisgemaakte, crispy bellota Iberico ham kroket
met geroosterde paprika mayonaise
Salmorejo uit Andalusië
met een schuim van basilicum
VOORGERECHT
Snow Crab Tostada
Zalige snow crab salade, avocado, geroosterde sesam en salsa macha,
aangemaakt met een zachte jalapeño mayonaise en geserveerd op een krokante maistortilla.
Een zomerse knipoog naar Mexico!
HOOFDGERECHT
Op lage temperatuur gegaarde boterzachte
zwartpootkip supreme
mezzaluna pasta gevuld met burrata en tomaat,
lamsoor en sauce vierge
of
Gebrande zeebaarsfilet
zacht gegaarde witte dubbel AA asperge,
waterkers vichyssoise en frisse salade van waterkers
DESSERT
Aardbei
verse Hoogstraatse aardbeien, amandelbiscuit,
romige crème suisse, citroenverbena en gel van aardbei.
Download het volledige RESTAURANTWEEK DELUXE MENU
- Wanneer? 01-30 juni 2024
- Prijs: 69,00 p.p.
- Locatie: Gentplaats 1, 2000 Antwerpen
- Parkeertip: P-Steendok (jullie genieten van een speciale parkeerdeal bij reservatie)
- Reservaties uitsluitend via www.restaurantweek.be
Gastvrijheid is bij ons in grote letters geschreven en we zijn er maar wat trots op dat Gault Millau ons daarvoor met 13/20 beloonde.