Restaurantweek Deluxe

Een maand lang dineren tegen een zachte prijs!
3-gangenmenu voor € 59 p.p. inclusief aperococktail en amuses als aperitief


APERO COCKTAIL DELUXE

Negroni Sbagliato
Martini Bitter, Martini Riserva Rubino vermouth, Mont Marçal Cava Brut Reserva.

Ontdek de speelse twist op een klassieker!
Met deze heerlijke variatie voegen we een sprankelend tintje toe aan de klassieke Negroni.

OF

Chique Madam
Grey Goose vodka, passievrucht, vanille, Mont Marçal Cava Brut Reserva.

Een creatie van de vrienden van Black Smoke.
Deze dame was te mooi om te laten liggen. Heerlijk bruisend, fruitig en lekker zoet.

AMUSE

Homemade kroketje
van Comtékaas en wilde boschampignons.

Butternut pompoensoep
met Thai Tom Kha schuim.   

VOORGERECHT

Lobster
Verse open ravioli, Canadese kreeft,
brunoise van fijne groentjes, jus van garnalen en verveine olie.

HOOFDGERECHT

Hert
Op lage temperatuur gegaarde hertentournedos
met aardappel, pastinaakmousseline, boschampignons, jus nature met bramen.

OF

Kabeljauw
Brandade van kabeljauw, verse kokkels, grijze garnalen,
kruidenslaatje en een zachte curry beurre blanc.

DESSERT

Riz condé
Onze versie van deze klassieker!

Een heerlijke bereiding van rijstpap met Madagascar vanille, compote van bramen en chocolade chips.


 

Download het volledige
RESTAURANTWEEK DELUXE MENU

 


 

  • Wanneer? 11 november – 15 december 2024
  • Prijs: 59,00 p.p.
  • Locatie: Gentplaats 1, 2000 Antwerpen
  • Parkeertip: P-Steendok (jullie genieten van een speciale parkeerdeal bij reservatie)
  • Reservaties uitsluitend via www.restaurantweek.be


Gastvrijheid is bij ons in grote letters geschreven
en we zijn er maar wat trots op dat Gault Millau ons daarvoor met 12,5/20 beloonde.


 

Dining with the Stars is powered by